Algemene ledenvergadering

De NVFK organiseert twee keer per jaar een algemene ledenvergadering. Indien nodig wordt er een extra vergadering uitgeschreven. Jouw stem is belangrijk voor het bepalen van het beleid van het NVFK. Laat daarom je stem nooit verloren gaan en stem op jouw ALV!

Digitale Algemene Ledenvergadering op 22 juni 2020

Vanwege de bijzondere omstandigheden heeft het bestuur besloten ditmaal een digitale ALV te organiseren. 

De 75e ALV vindt plaats op maandag 22 juni 2020 van 20.00 tot 21.00 uur. Tijdens de ALV is het bestuur op locatie aanwezig. Leden zijn digitaal aanwezig. Op de agenda staan o.a. het jaarverslag met onze activiteiten in 2019 en de jaarrekening 2019 op het programma. In het najaar zal Anneloes Overvelde terugtreden als bestuurslid. Tijdens deze ALV stellen we graag de beoogde opvolgers aan jullie voor.

Vanaf 15 juni zijn de vergaderstukken te downloaden. Leden die zich ingeschreven hebben voor de ALV ontvangen de vergaderstukken per mail.

Leden hebben per mail een uitnodiging ontvangen. Zij ontvangen na inschrijving een bevestiging van hun inschrijving. Op maandagmiddag 22 juni ontvangen zij een link om deel te kunnen nemen aan de  digitale ledenvergadering.

 

Agenda digitale ALV 75 (PDF - 31kB)

Trefwoorden: