Algemene ledenvergadering

De NVFK organiseert twee keer per jaar een algemene ledenvergadering. Indien nodig wordt er een extra vergadering uitgeschreven. Jouw stem is belangrijk voor het bepalen van het beleid van het NVFK. Laat daarom je stem nooit verloren gaan en stem op jouw ALV!

Algemene Ledenvergadering op 28 mei 2020

De voorjaars ALV is gepland op donderdag 28 mei in Amersfoort.

Leden ontvangen een uitnodiging voor de ALV.

Lees hieronder een verslag van de vorige ALV. Leden kunnen de vergaderstukken nog downloaden.

74e Algemene Ledenvergadering

Op donderdag 28 november vond de 74e ALV plaats in Amersfoort. Tijdens het voorprogramma werden we bijgepraat door Eline Kuipers over allerlei zaken omtrent praktijkvoering, zoals preventieve screening, gedragscode en verslaglegging. Daarna nam Anjo Janssen ons mee in de huidige stand van zaken rondom de PROMs in de kinderfysiotherapie.

Na een heerlijke warme maaltijd stond de ALV op het programma. Naast een aantal inhoudelijke punten om met elkaar te bespreken, beleefden we ook verschillende feestelijke momenten. Er werd stil gestaan bij de aanstelling van Raoul Engelbert als bijzonder hoogleraar kinderfysiotherapie! Henriette Stemerdink werd benoemd als lid van verdienste!

Zij treedt terug uit de commissie Specialistenregistratie. Henriette nogmaals dank voor jouw immens grote inzet voor de vereniging! We namen afscheid van Ria Nijhuis-van der Sanden als bestuurslid en verwelkomen Manon Bloemen als bestuurslid met de portefeuille Kwaliteit. Ria, nogmaals bedankt voor al jouw werk! Manon, nogmaals van harte welkom!

     

Ryan Beekhuizen werd verwelkomd als medevoorzitter van de sectie Jong NVFK. Welkom Ryan!

Wil jij weten wat Jong NVFK van plan is komend jaar? Kijk op de website voor een mooi filmpje.

 

Vergaderstukken ALV NVFK 28-11-2019 zijn nog te downloaden

Trefwoorden: