20 oktober 2020

Terugkijken online event

Op 18 september jl. was ons eerste online NVFK-event. Daarbij hebben we open gediscussieerd over de positionering van de kinderfysiotherapie. Startpunt was een inspirerende voordracht van prof. dr. Raoul Engelbert. Hierbij werd een duidelijke link gelegd tussen onderzoek, kwaliteitsbeleid en de dagelijkse praktijk. We denken dat dit een goede basis is om naar de toekomst toe deze zaken te verbinden. Aan de vele enthousiaste reacties te zien, zijn we hiermee met z'n allen een mooie weg ingeslagen!

Terugkijken kan!

Ook degenen die er niet bij waren kunnen na inschrijving het webinar zien (en de daarbij behorende nascholingspunten verdienen). NVFK-leden betalen € 35 en niet-leden betalen € 50.  Stuur even een berichtje, onder vermelding van jouw relatienummer, aan Radha Einerhand: [email protected]). 

Onze collega E. Hermans uit Middelburg heeft in het "verrassings-brievenbus cadeautje voor tijdens het webinar" de groene wikkel gevonden. Zij heeft daarmee gratis toegang gewonnen voor het NVFK- jubileumevent 2021!!! 

Save the datehet jubileumevent 2021 is verplaatst (in verband met alle COVID-19 maatregelen) naar 1 en 2 oktober 2021. In het voorjaar 2021 komt er een 2e online NVFK-event.

De congrescommissie