23 december 2021

Oproep rolstoelvaardigheden

Binnen het WIN-project (Wheelchair skills Implementation Network) houdt Marleen Sol zich bezig met het implementeren van rolstoelvaardigheid binnen revalidatiecentra (mytylscholen en poliklinieken).

De NVFK neemt deel aan het consortium om te kijken hoe bestaande kennis gedissemineerd kan worden onder onze leden, welke kansen er landelijk liggen en of er nog andere strategieën belangrijk zijn om te volgen / ontwikkelen.

Er zijn in totaal 3 consortiumvergaderingen van 2 uur, de eerste is gepland op 20 januari van 15.30-17.30 uur. Er geldt een vergoeding van de vergaderuren à € 50,-- per uur. Tevens wordt een korte terugkoppeling naar de NVFK gevraagd.

Welke enthousiaste kinderfysiotherapeut (KNGF / NVFK lid) wil dit namens NVFK op zich nemen? Heb jij affiniteit met kinderen die gebruik maken van een rolstoel? Vind je het leuk om hierin mee te denken zodat de zorg voor kinderen die gebruik maken van een rolstoel verbetert? Neem dan spoedig contact op via [email protected] t.a.v. Manon Bloemen

Lees meer over het project