22 februari 2021

Oproep - ‘Wat beweegt ons’ app

Vanuit de Hogeschool Utrecht (Lectoraat Leefstijl en Gezondheid, Eline Bolster en Manon Bloemen) zijn we bezig met het project ‘Wat beweegt jou?!’. Dit project onderzoekt hoe we kinderen met een beperking kunnen ondersteunen in het participeren in beweging en sport.

Begeleiding in het vinden van een geschikte sport

Binnen dit project is de app ‘Wat beweegt ons’ ontwikkeld. Via deze app kunnen kinderfysiotherapeuten in contact komen met buurtsportcoaches in de buurt, zodat deze buurtsportcoaches een kind met een beperking kunnen begeleiden in het vinden van een geschikte sport. Deze app is net uitgebracht en momenteel zijn we op zoek naar kinderfysiotherapeuten die deze app zouden willen uitproberen en met ons zouden willen delen wat hun ervaringen zijn.

Concreet betekent dit dat wij je zullen uitleggen hoe deze app werkt, dat we je gaan vragen hem ongeveer twee maanden uit te proberen en een aantal kinderen via de app te koppelen aan buurtsportcoaches. Naderhand nemen we graag een interview af van maximaal 45 minuten om te bespreken hoe je de app hebt ervaren. Lees ook de flyer.

Ben jij of ken jij een kinderfysiotherapeut die ons zou willen helpen in dit project? Neem dan contact met ons op via [email protected]

Savannah Fransen, Lisanne Tijs en Ilse Molenaar (studenten Fysiotherapie)