20 juli 2021

VACATURE – Special Interest Group (SIG)

De SIG zoekt een nieuw commissielid.

De SIG is in 2014 opgericht en is een onderdeel van de commissie beroepsinhoud van de NVFK. Ze houdt zich bezig met het implementeren van richtlijnen. De commissie heeft bijvoorbeeld de website ‘Richtlijnen en Evidence Statements’ gecreëerd en experts gekoppeld aan richtlijnen zodat vragen over de richtlijn beantwoord kunnen worden. Daarnaast worden ondersteunende materialen (b.v factsheets en kennisclips) ontwikkeld om richtlijnen eenvoudiger te implementeren.

Op dit moment werkt de SIG aan:

  • Het ondersteunen van studenten van de Master kinderfysiotherapie-opleidingen bij het maken van implementatieproducten voor de richtlijnen;
  • Implementatie van de nieuwste DCD-richtlijn;
  • Het up-to-date houden van de richtlijnen website.

Anne Pauw, Jacqueline Lohle, Iris Benders, en Renze van der Kamp vormen momenteel samen de Special Interest Group (SIG). Helaas gaat Anne ons na ruim 3 jaar trouwe dienst verlaten en dus zijn wij op zoek naar een nieuw lid.

Wat verwachten we van je?

We vergaderen zo’n 4-5 keer per jaar via Teams. Daarnaast zijn we vaak aanwezig bij congressen, vergaderingen en andere NVFK-bijeenkomsten. Naast de vergaderingen neem je met de SIG-leden gezamenlijk bepaalde taken op je zoals o.a. de LinkedInpagina onderhouden, de richtlijnen website updaten, ondersteunen van enkele Masterstudenten en berichten schrijven voor de nieuwsbrief. Je bent lid van de NVFK.

Wat bieden wij jou? 

Je bent op deze manier direct betrokken bij de vereniging. Je krijgt de kans om op een hele leuke manier je professionele netwerk uit te breiden en jezelf te profileren als kinderfysiotherapeut. Je ontvangt een vergoeding vanuit de NVFK voor deze rol.

Heb jij interesse in deze functie? Stuur dan uiterlijk 1 augustus 2021 je motivatie naar [email protected].