20 juli 2021

Vragenlijst voor zorgprofessionals over kennis, ervaring en trainingsbehoefte m.

Onderzoekers van de Sint Maartenskliniek vragen zorgprofessionals die met kinderen werken deel te nemen aan een vragenlijst onderzoek voor het MOTION project.

Het MOTION (Mechanised Orthosis for Children with Neurological Disorders) is een Europees project met als doel het ontwikkelen van een exoskelet voor de onderste extremiteiten en bijbehorende technologie voor kinderen met cerebrale parese. Bovendien is het de bedoeling om professionals en ouders/verzorgers te trainen in het gebruik van dit exoskelet. Voor het ontwikkelen van de trainingen willen we gebruik maken van informatie van ouders en zorgprofessionals over de kennis, ervaring en trainingsbehoefte met betrekking tot het gebruik van exoskeletten. Daarom is een vragenlijst ontwikkeld voor zorgprofessionals die met kinderen werken in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, BelgiĆ« en Nederland.

Deze vragenlijst is bedoeld voor revalidatieartsen, fysiotherapeuten en ergotherapeuten die met kinderen werken.  

Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen, en de vragenlijst is anoniem.

Als je de vragenlijst wilt invullen, mag je een mail sturen naar Rosanne Kuijpers ([email protected]). Je krijgt dan een link naar de digitale vragenlijst.

Voor vragen of aanvullende informatie mag je natuurlijk ook contact met Rosanne opnemen.

Alvast hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst!

Brenda E. Groen, PhD
Onderzoeker