30 maart 2021

Terugblik op het online NVFK-event 11 maart 2021 door de congrescommissie

Het 2e online NVFK-event ging over een heel actueel thema: inactiviteit bij kinderen.

Event terugkijken?

Ter voorbereiding hebben onder andere dr. Mark Scheper en prof. dr. Eugene Rameckers alle deelnemers al meegenomen tijdens verschillende inspirerende webinars en een podcast in de wereld van de inactiviteit bij kinderen. De avond zelf startte met het interessante webinar van dr. Manon Bloemen waar veel belangrijke punten aan bod kwamen. Wat is de rol van de omgeving bij inactiviteit? Wat is de rol van de kinderfysiotherapeut, pakken we die op, en hoe zit het met inactiviteit bij kinderen met een beperking. Na afloop van dit webinar is het onderwerp met verschillende experts aan tafel verder uitgediept. Wat zijn de adviezen van de gedragsdeskundige? Wat zijn de tips van onze ervaringsdeskundige aan tafel? En wat is de rol van slaap bij inactiviteit?

Meer dan 300 kinderfysiotherapeuten waren online aanwezig bij het event, waardoor er veel kennis uitgewisseld werd via de chat en er interessante vragen vanuit het publiek besproken konden worden aan tafel. Wij hebben ontzettend genoten van deze avond en gaan ge├»nspireerd aan de slag om kinderen actiever te krijgen.

 

 

Wil jij het event van 11 maart terugkijken en ook toegang krijgen tot de pre-content van het event? 

Meld je dan alsnog aan om toegang te krijgen. Ge├»nteresseerden kunnen zich bij aanmelden door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld bij het aanmelden naam, email en relatienummer. 

Kosten: NVFK -eden: 50,-  Niet-leden: 65,- 

Accreditatie: 4 inhoudelijke punten