25 mei 2021

Jubileumevent

De inschrijving voor het 2-daagse jubileumevent ‘Kinderfysiotherapie 3.0: this is YOUR playground’ van de NVFK is geopend!

Staat vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober al in jouw agenda?

Je kunt je vanaf nu hier inschrijven.

35 Jaar NVFK is hét moment om terug te blikken en ons te verwonderen over alle ontwikkelingen binnen ons vak. Het is ook het moment om verder te dromen over alle mogelijkheden die de toekomst te bieden heeft. Maar dit jubileum is wat ons betreft vooral hét moment om weer live samen te komen, te genieten, feest te vieren en samen nieuwe herinneringen te maken! Hoe doen we dit? Door dingen met elkaar te beleven!

Tijdens dit event delen we de nieuwste kennis over verschillende onderwerpen zoals de kwetsbare zuigeling, intensieve therapieën, de zin en onzin van meten, ouderparticipatie, opgroeien met een chronische ziekte, spelen, netwerken en nog veel meer. Naast het delen van kennis zijn er ook veel clinics zodat we dingen samen kunnen gaan DOEN: want THIS IS YOUR PLAYGROUND.

De vroegboekkorting voor dit 2-daagse event bij de KNVB-campus in Zeist geldt tot 1 juli. Vanwege het speciale karakter van dit congres, waarbij de NVFK ons allemaal op vrijdagavond trakteert op een bijzonder diner en feest, is het van belang dat wij voor 1 juli genoeg aanmeldingen hebben om de voorbereidingen door te laten gaan. We kunnen dit event dus samen realiseren. Wij de organisatie, jullie de inschrijving! Wil je aanwezig zijn bij dit jubileumevent schrijf je dan dus zeker snel in. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om te annuleren mochten er onverwachts toch dingen veranderen vanwege de huidige maatregelen of mocht jij zelf ziek worden.