03 november 2021

Bijeenkomst Regionalisering binnen de kinderfysiotherapie

De NVFK organiseert samen met het KNGF digitale bijeenkomsten over regionalisering. We willen jullie graag goed informeren over wat regionalisering inhoudt en wat het betekent voor jou als kinderfysiotherapeut.

Mogelijk ben je hier al voor uitgenodigd. De uitnodigingen zijn regionaal verstuurd, zodat je direct met collega’s uit je eigen regio in contact komt.

In de bijeenkomsten wordt informatie gedeeld over regionalisering, wordt de praktische stand van zaken besproken en wat de mogelijkheden zijn voor leden van de NVFK. Tevens kun je kennismaken met vertegenwoordigers van een regionaal samenwerkingsverband in jouw werkgebied. Dit biedt mogelijkheden om vervolgafspraken te maken!

 

Programma

  • 19:15 uur Inloop
  • 19:30 uur Start programma plenair
  • 20:15 uur Uiteen in aparte groepen
  • 21:00 uur Plenair nabespreking
  • 21:15 uur einde programma

Deelname is gratis.


Regio Zuid-West Nederland op 3 november 2021

Aanwezig bij deze bijeenkomst zijn namens de NVFK de NVFK- regio ambassadeurs Wendy Scholtes, de NVFK-regiovertegenwoordigers Alette Barel en Miriam van Campen. Namens het KNGF zal aanwezig zijn regio-adviseur uit ZWN, Joery Scheijbeler.

 

Regio Noord-Oost Nederland op 22 november 2021

Aanwezig bij deze bijeenkomst zijn namens de NVFK de NVFK- regio ambassadeurs Marloes Meurs, de NVFK-regiovertegenwoordigers Jessica Geltink en Henriëtte van der Lelij. Namens het KNGF zal aanwezig zijn regio-adviseur uit NON, Martin Vloedgraven en Hugo Ouwendijk.