22 februari 2022

Vacature Commissie Beroepsinhoud, Sectie visie 2040 NVFK

In de Commissie Beroepsinhoud, Sectie Visie 2040 van de NVFK ontstaan per 15-03-2022 twee vacatures.

Afgelopen jaar zijn we gestart met deze commissie omdat we invulling willen geven aan de visie van de NVFK dat ‘in 2040 het Nederlandse kind met en zonder een beperking de gezondste van de wereld is’. Deze commissie bestaat nu uit prof. dr. Raoul Engelbert, prof. dr. Eugene Rameckers, Emma Verwaaijen, Ellen Hemler, Sascha van der Velden en dr. Eline Bolster.

Als commissie denken wij na over hoe we deze visie kunnen uitdragen, hoe dit aansluit bij onze rol als kinderfysiotherapeut en welke veranderingen wellicht nodig zijn om deze visie daadwerkelijk te behalen. We doen dit niet alleen, dit jaar gaan we met onze collega’s op verschillende manieren in gesprek, om samen die visie vorm te geven.

We zoeken kinderfysiotherapeuten die visie hebben over de toekomst van ons vak. Die creatief en bevlogen zijn. Collega’s die breed kunnen kijken en die de verbinding maken met het werkveld. We zijn hierbij zowel op zoek naar onderzoekers als collega’s werkzaam in de praktijk of het onderwijs. Strategisch denken en het durven maken van beslissingen is een pré. Mocht je kennis hebben over veranderingen binnen organisaties dan zoeken we jou!

Heb jij zin om je naast je werk als kinderfysiotherapeut bezig te houden met de ontwikkeling en toekomst van ons vak? Wil je je netwerk uitbreiden en veel mensen in het vak ontmoeten? Solliciteer dan naar deze functie en stuur je motivatiebrief of motivatievlog met je curriculum vitae vóór 6 maart 2022 naar [email protected].

Om aangenomen te kunnen worden is een vereiste dat je lid van de NVFK óf bereid bent dit te worden. Voor nadere toelichting over deze functie kun je contact opnemen met Eline Bolster. Bij voorkeur per e-mail: [email protected]; en anders telefonisch: 06-42147537.