30 juni 2022

Twee vacatures in de Commissie Beroepsinhoud, Sectie Na-, Bijscholing en Congres

In de Commissie Beroepsinhoud, Sectie Na-, Bijscholing en Congressen (sectie NBC/congrescommissie) van de NVFK ontstaan per 15-06-2022 twee vacatures!

Inmiddels zijn we vol op stoom en hebben we een commissie die de live congressen organiseert en een commissie die zich gaat richten op het ontwikkelen van online (interactieve) scholingen.

Er zijn grote plannen om gave online content te gaan maken waarin we één onderwerp steeds uitdiepen in een serie van 3-4 verschillende online scholingen. Er wordt op dit moment nagedacht over de blauwdruk van dit concept en daarna is het tijd om ze ook daadwerkelijk te gaan ontwikkelen. Een uitdagend nieuw plan waarbij we jouw inzichten wel kunnen gebruiken!

We zoeken twee spontane, gedreven en creatieve kinderfysiotherapeuten die deze plannen met ons willen gaan uitwerken en uitvoeren. Dit betekent samen brainstormen, vormgeven, organiseren en hosten!

Heb jij zin om je naast jouw werk als kinderfysiotherapeut bezig te houden met organiseren van unieke scholing en daarmee bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van ons vak? Wil je je netwerk uitbreiden en veel mensen in het vak ontmoeten? Dan is dit een fantastische kans!

Als aanvulling in de commissie zoeken we talent voor organisatie, innovatieve denkers, mensen met goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis lef om diverse, potentiële sprekers, in het vak én daarbuiten te benaderen.

Als jij uitdaging ziet in het organiseren van inspirerende scholingsbijeenkomsten voor collegae kinderfysiotherapeuten, solliciteer dan naar deze functie en stuur je motivatievlog of motivatiebrief met je curriculum vitae zo spoedig mogelijk en uiterlijk vóór 15 juli naar [email protected].

Om aangenomen te kunnen worden is een vereiste dat je lid bent van de NVFK óf bereid bent dit te worden. Voor nadere toelichting over deze functie kun je contact opnemen met Sascha van der Velden. Bij voorkeur per e-mail: [email protected]; en anders telefonisch: 06-238618658.