podcast.jpg
12 september 2022

Durf te dromen, de podcast van Jong NVFK

De podcast van Jong NVFK 'Durf te dromen'. Een podcast voor de kinderfysiotherapeut van de toekomst. In deze podcast kijken we verder dan de grenzen van ons vak.

Er staat weer een super inspirerende, interessante, nieuwe podcastaflevering online! 

Aflevering 23 is een speciale aflevering, want ervaringsdeskundige Lynn vertelt over haar leven met Cystic Fibrosis. Leven met CF heeft een levensingrijpende impact op ouders en kind. Lynn en haar moeder Jeanette delen hun verhaal met ons; hoe ziet een dag in Lynn's leven eruit? En hoe ga je hier als ouders mee om? Afgelopen jaar is er voor Lynn veel veranderd door een nieuw medicijn.

Sophie is kinderfysiotherapeut en vertelt over het belang van fysiotherapie bij CF en geeft een aantal mooie tips voor de behandeling! Waar houd je rekening mee in je behandeling? Welke rol kun je als (kinder)fysiotherapeut hebben? Samen met moeder Jeanette, die ook fysiotherapeut is, vertellen ze vanuit hun eigen ervaring hoe zij hiermee om zijn gegaan en delen ze hun visie. Veel luisterplezier!

Deze podcast staat online op Spotify, Apple podcast, Google podcast en diverse andere kanalen! Heb jij nog leuke idee├źn voor de podcastafleveringen in de toekomst, laat ons het ons dan weten in een reactie op onze social media kanalen of stuur ons een mail op [email protected]