20220805_kcs_weekvdmotoriek_1200x1200---social-media_transparant.png
07 november 2022

Week van de motoriek

De Week van de Motoriek komt er weer aan, 7 t/m 10 november 2022 is het zover! Het thema deze derde editie: 'Jong geleerd is oud gedaan'. Tijdens deze week kun je verschillende online kennissessies volgen en fysiek aanhaken bij het afsluitende Kenniscafé. Ben jij erbij?

Op woensdagavond 9 november staat de sessie 'Jong beginnen met bewegen: hoe pak je dat aan?' gepland. Het recent ontwikkelde beweegadvies voor 0-4 jarigen bevestigt nog maar eens hoe belangrijk voldoende bewegen is, juist ook voor jonge kinderen. Wat de Gezondheidsraad adviseert en hoe je hiermee aan de slag gaat in de praktijk, hoor je in deze sessie. Een sessie vol interessante sprekers en een expertpanel vanuit wetenschap en praktijk, met ondanks hun verschillende achtergronden eenzelfde boodschap: jong beginnen met bewegen. Deze sessie is interessant voor alle professionals die werken met kinderen tot zes jaar en/ of hun ouders, bijvoorbeeld binnen het kinderopvang, onderwijs of jeugdgezondheidszorg. Of als kinderfysiotherapeut of buurtsportcoach.

 

Bekijk het volledige programma hier om te bepalen welke sessies nog meer interessant zijn voor jou of bijvoorbeeld een collega. Je kunt ervoor kiezen om je voor 1 sessie aan te melden, maar meerdere is ook mogelijk, alles is gratis te volgen. Donderdag sluiten we fysiek af met het Kenniscafé Sport & Bewegen Live! We nodigen je uit om daar LIVE bij aanwezig te zijn in het KNSB café in Utrecht.

📅 Maandag 7 november t/m donderdag 10 november 2022
📍 Kennissessies: online & Kenniscafé: LIVE
🗣️ Sprekers gericht op onderzoek, praktijk en beleid
🎟️ Schrijf je nu in voor 1 of meerdere sessies

Schrijf je in: https://www.kenniscentrumsportenbewegen.nl/wvdm2022/