logo-k-eeti---1.jpg
15 februari 2023

K-EETi voor kinderfysiotherapeuten

Collegiaal advies over vragen rondom eetstoornissen? Bel K-EETi! Kinderen en jongeren met een eetstoornis eerder herkennen, beter begrijpen en beter behandelen is een belangrijk doel binnen de jeugdhulp. Om dit mogelijk te maken is het belangrijk dat professionals toegang hebben tot de juiste kennis en expertise. Daarom is er K-EETi: de collegiale, telefonische advieslijn voor zorg- en jeugdhulpprofessionals.

Bij K-EETi (Ketenaanpak Eetstoornissen Informatie) kun je als zorg- of jeugdhulpprofessional op toegankelijke wijze casuïstiek bespreken met een expert. De experts van K-EETi denken mee en geven praktisch en inhoudelijk advies over al je vragen over kinderen en jongeren met een eetstoornis. Dit helpt zorg- en jeugdhulpprofessionals beslissingen te nemen.

Een ander doel van K-EETi is vroegtijdige en effectieve behandeling van kinderen en jongeren stimuleren. De advieslijn is bereikbaar voor allerlei disciplines binnen de jeugdhulp, in de specialistische ggz of juist de eerstelijnshulpverlening. De experts die advies geven bij K-EETi zijn zelf zorgprofessionals en hebben ruime ervaring en expertise in de zorg voor kinderen en jongeren met een eetstoornis. Denk aan kinder- en jeugdpsychiaters, kinderartsen en verpleegkundig specialisten.

Iedere werkdag bereikbaar:
Het afgelopen jaar zochten veel collega’s al contact met K-EETi. De advieslijn is iedere werkdag bereikbaar tussen 12.00 en 13.00 uur via 085 – 760 3375 (gebruikelijke belkosten).

Weet je niet zeker waar je vraag thuishoort? De experts van K-EETi denken graag met je mee! Kijk voor meer informatie op https://kenniscentrum-kjp.nl/nieuws/k-eeti-advieslijn-eetstoornissenzorg/.