droombaan.jpg
25 mei 2023

Vacature Commissie Webinars / Ontwikkelplatform NVFK

In de Commissie Webinars / Ontwikkelplatform ontstaat per 01-06-2023 een vacature. De webinar commissie organiseert jaarlijks 2 webinars voor alle kinderfysiotherapeuten in Nederland.

Het doel is uiteindelijk content te ontwikkelen voor een digitale ontwikkelplatform voor alle kinderfysiotherapeuten in Nederland om scholingen te kunnen vinden, kennis te delen en elkaar te kunnen vinden. De webinar commissie bestaat naast de NBC commissie die jaarlijks een live congres organiseert.

We zoeken een spontane, gedreven en creatieve kinderfysiotherapeut die onze commissie wil versterken. Heb jij zin om je naast je werk als kinderfysiotherapeut bezig te houden met organiseren van events en daarmee bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van ons vak? Wil je je netwerk uitbreiden en veel mensen in het vak ontmoeten? Dan is dit een fantastische kans!

Wij hopen dat jij ons kan ondersteunen met het ontwikkelen van digitale content en ideeën hebt over uitvoeren van een goede PR (kennis van diverse SM platforms). Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden nodig en moet je een beetje lef hebben om diverse mensen (potentiële sprekers) in het vak en daarbuiten te benaderen!

Zie jij een uitdaging om samen met een leuk team  innovatieve en inspirerende webinars voor collegae kinderfysiotherapeuten te organiseren, solliciteer dan naar deze functie en stuur je motivatiebrief of motivatievlog met je curriculum vitae vóór 8 juni 2023 naar [email protected].

Om aangenomen te kunnen worden is een vereiste dat je lid van de NVFK óf bereid bent dit te worden. Voor nadere toelichting over deze functie kun je contact opnemen met Regine Valentijn. Bij voorkeur per e-mail: [email protected]; en anders telefonisch: 06-13312897