samen_beslissen_nvfk_promis-fysio.png
05 juli 2023

Samen Beslissen in de kinderfysiotherapie

In november 2022 is het project 'Samen Beslissen in de eerstelijns Kinderfysiotherapie' van start gegaan en we hebben jullie hulp nodig!

Binnen dit project streven we ernaar dat kinderen onder behandeling van een kinderfysiotherapeut actief betrokken worden bij het bespreken van hun functioneren en het stellen van hun eigen doelen. Klik HIER voor meer informatie over het project! Om samen beslissen in de kinderfysiotherapie te bevorderen, willen we o.a. PROMIS vragenlijsten valideren en implementeren. Met PROMIS vragenlijsten kan het dagelijks functioneren van kinderen ongeacht hun aandoening worden gemeten. Ook zijn de PROMIS vragenlijsten korter dan andere vragenlijsten. Door PROMIS te gebruiken, zetten we een belangrijke stap richting vergelijkbare, minder belastende en toepasbare uitkomstmetingen voor meerdere diagnosegroepen.

Op dit moment zijn we specifiek op zoek naar kinderen (8-17 jaar) die in behandeling zijn bij een fysiotherapeut, en hun ouders/verzorgers (van kinderen van 5-17 jaar), die willen deelnemen aan ons online onderzoek door PROMIS vragenlijsten in te vullen. Jouw hulp zou hierbij enorm waardevol zijn!

Help jij ons met werven? Dit kan bijvoorbeeld door een bericht op social media te plaatsen, of flyers in een wachtkamer/gemeenschappelijke ruimte neer te leggen. De flyer tref je hier aan de rechterzijde.
Mail naar [email protected] om ook mee te helpen!