jong-nvfk.jpg
25 september 2023

Durf te dromen, podcast van Jong NVFK

De podcast van Jong NVFK 'Durf te dromen'. Een podcast voor de kinderfysiotherapeut van de toekomst. In deze podcast kijken we verder dan de grenzen van ons vak.

Er staat weer een super inspirerende, interessante, nieuwe podcastaflevering online!  
Afgelopen twee jaar hebben wij met onze inspirerende gasten 25 afleveringen gemaakt over verschillende interessante onderwerpen binnen de kinderfysiotherapie.

Tijdens deze aflevering zijn bij ons te gast Jitske Nieman, Berber Vonk, Wendy Scholtes-Bos en Ingrid Kempinski.
Zij zijn kinderfysiotherapeut en werkzaam in verschillende regio’s van ons land. Zij houden zich onder andere bezig met regionalisering van de kinderfysiotherapie en geloven dat dit een sterke meerwaarde heeft voor de zorg van nu en van de toekomst! Zij gaan vandaag met ons in gesprek om te vertellen hoe ze dit doen en waarom dit belangrijk is voor ons vak. Hoe ziet regionalisering eruit? Wat moeten we er allemaal over weten? We horen het allemaal in deze aflevering!

Deze podcast staat online op Spotify, Apple podcast, Google podcast en diverse andere kanalen! Heb jij nog leuke ideeën voor de podcastafleveringen in de toekomst, laat ons het ons dan weten in een reactie op onze social media kanalen of stuur ons een mail op [email protected]