Vacatures Commissie Beroepsbelangen

12 apr 2018
Heb jij ook het gevoel dat je tegen allerlei zaken aanloopt in de praktijk, waar je denkt geen vat op te hebben. Dan zijn wij op zoek naar jou en jouw inbreng!!! We nodigen je uit om achter de schermen mee te gaan kijken en met ons mee te denken.

Commissielid gezocht

De NVFK is op zoek naar een commissielid om de commissie beroepsbelangen te versterken per 1 juni 2018. Er is een mogelijkheid om eerst een periode mee te lopen en je in te werken.


Deze commissie is 6 jaar actief en houdt zich bezig met het adviseren en informeren van het bestuur over zaken ten aanzien van belangenbehartiging van alle kinderfysiotherapeuten en het vak kinderfysiotherapie. De geschatte tijdsinvestering is ca. 10 uur voorbereiding en 10 vergaderingen per jaar in de vorm teleconferenties en ca 2x 'lijfelijke' bijeenkomsten. 


We zijn op zoek naar een commissielid die veel affiniteit heeft met de systematiek en bekostiging van de eerstelijns kinderfysiotherapie en ketenzorg. Gesprekken met zorgverzekeraars en contractering zijn een belangrijk onderdeel van onze commissie werkzaamheden. We spelen tevens een rol in het bemiddelen bij geschillen.  We nodigen vooral ook jongere collega’s uit om te solliciteren.


Wij hopen dat je de commissie wilt komen versterken om de belangen van de kinderfysiotherapie en de kinderfysiotherapeut te dienen! Je kunt hiermee juist vanuit je eigen praktijksituatie een waardevolle bijdrage leveren. Om deel uit te kunnen maken van de commissie CBB is vereist dat je lid bent van de NVFK. Voor de commissieleden is de NVFK vacatie- en reiskostenregeling van toepassing. 

Graag uw reactie voorzien van CV of voor inlichtingen mailen naar nvfk@kngf.nl voor 15 mei 2018.

Trefwoorden: