TULIPS Child Health - Call for PhD curriculum 2019-2021

7 feb 2019
TULIPS staat voor 'Training Upcoming Leaders in Paediatric Science'

Missie

De missie van de stichting is om de beste zorg voor het zieke kind te realiseren door wetenschappelijk onderzoek op het gebied van 'Child Health' op het hoogste niveau te brengen. Dit doel bereiken we door jonge, talentvolle en ambitieuze onderzoekers bij elkaar te brengen en multidisciplinaire samenwerking te bevorderen.

PhD Curriculum

Het PhD Curriculum is bedoeld voor promovendi op gebied van Child Health (zowel medisch als paramedisch) die de ambitie hebben onderzoeksleiders te worden. Dit curriculum is een tweejarig programma dat bestaat uit bijeenkomsten, workshops en drie weekends. Tijdens het curriculum bezoek je alle academische centra van Nederland.

Je kunt solliciteren voor dit curriculum wanneer je, bij voorkeur, in het tweede of derde jaar van je PhD zit. Door deelname aan het PhD Curriculum bouw je aan je netwerk en leer je de competenties die nodig zijn voor leiderschapsfuncties in de kindergeneeskunde. Daarnaast werk je aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling in een inspirerende omgeving.

De sollicitatieprocedure voor het nieuwe curriculum is gestart. Solliciteer nu voor een plek! 
Dit curriculum zal starten tijdens het lustrumweekend op 17-18 mei in Rotterdam.

Kijk voor meer informatie op: www.tulipsforchildhealth.nl.

Trefwoorden: