Oproep Filmsterren gezocht!

17 sep 2019
Mogen wij een beroep doen op jouw netwerk en creativiteit?

Gezocht

Om heel Nederland te laten zien welk positief verschil kinderfysiotherapie maakt in het dagelijks leven van mensen, werkt het KNGF aan een serie ‘moodfilms’ die het verhaal vertellen vanuit de patiënt. Die bewegingsverhalen zijn onder meer te bekijken op defysiotherapeut.com 

Voor de volgende film willen we graag een kind (en zijn of haar ouders) voor de camera, die kunnen vertellen wat kinderfysiotherapie voor hen betekent (heeft) in de revalidatie. Omdat het voor een kind soms lastig is dingen goed onder woorden te brengen, zouden we ook graag (een van de) ouders een deel van het verhaal laten vertellen.

We zoeken een kind tussen de 8 en 12 jaar dat het leuk vindt om te vertellen over zijn/haar ervaringen met kinderfysiotherapie. 

Zou je ons op korte termijn kunnen laten weten of jij kinderen en ouders onder je patiënten hebt die hun verhaal voor de camera zouden willen vertellen? Als ze het leuk vinden om te doen, stuur dan een mailtje met de contactgegevens naar joost@soulkitchen.nl, het bureau dat de productie verzorgt. Zij nemen vervolgens contact op met de kandidaat.

Trefwoorden: