Vacature NVFK-bestuurslid kwaliteit

15 okt 2019
Wij zijn op zoek naar een

BESTUURSLID KWALITEIT

Als Bestuurslid Kwaliteit houdt u zich o.a. bezig met:

 

  • Algemeen beleid NVFK als lid van het bestuur;
  • Aansturen van de commissie Scholing en Wetenschap en bent u verantwoordelijk voor de projecten die onder deze commissie worden uitgevoerd;
  • Onderhouden van relaties met Hogescholen en opleidingen;
  • Onderhouden van contacten met de senior beleidsmedewerker Kwaliteit van het KNGF en met de collega bestuursleden van de beroepsinhoudelijke verenigingen en het Bestuur KNGF met dezelfde portefeuilles;
  • Onderhouden van contacten met het accrediterend college (BOCK/KRF) en met het Wetenschappelijk College Fysiotherapie.

Het bestuur van de NVFK werkt vanuit een projectmatige aanpak aan haar jaarplan en Lange Termijn Visie en houdt hierbij een kwaliteitscyclus aan om haar eigen functioneren te kunnen controleren. Het bestuur wordt hierbij ondersteund door een verenigingsadviseur die het projectmanagement uitvoert.

De functie vraagt gemiddeld 5 uur inzet per week, waar een vacatievergoeding tegenover staat. Daarnaast kunnen onkosten worden gedeclareerd.

Heeft u een academisch niveau of bent u vertrouwd met kwaliteitsmanagement, kunt u projectmatig werken, bent u een teamplayer en iemand die het beleid kan uitdragen naar de leden en anderen en een draagvlak binnen de vereniging kan creƫren?

Reageer dan voor 28 oktober a.s. op de vacature van bestuurslid Kwaliteit NVFK door te mailen naar nvfk@kngf.nl. Wij zien uw sollicitatie met CV met belangstelling tegemoet.

 

Trefwoorden: