Move2Data

9 jan 2020
We zijn met spoed op zoek naar kinderen die een rolstoel gebruiken (voor altijd, of voor lange afstanden of voor sporten) die mee willen werken aan ons onderzoek.

Validering van de Move2Data voor rijdende kinderen

In het onderzoek wordt gekeken of deze nieuwe activiteitenmonitor op een goede manier het beweeggedrag van kinderen tussen de 2 en 12 jaar oud met een lichamelijke beperking die een rolstoel gebruiken in kaart brengt. Daarnaast is het belangrijk dat de monitor gebruiksvriendelijk is voor zowel het kind als professionals. Voor lopende kinderen is deze monitor inmiddels al gevalideerd.
 
Deelname kost een uurtje en de metingen kunnen op een locatie vlak bij huis of thuis plaatsvinden. De metingen gaan vanaf januari van start.
 
Hier vind je de infomatiebrief voor de werving van deze rijdende kinderen.
 
Het onderzoek wordt uitgevoerd door Iris Melchers, Masterstudent Kinderfysiotherapie die hierop afstudeert en Karlijn Damen, onderzoeker bi het lectoraat Leefstijl en Grezondheid.
 
 
Wij hopen dat wij je hiermee voldoende geïnformeerd hebben.
Mocht je nog vragen hebben over het onderzoek dan kun je contact opnemen met Iris Melchers via activiteitenmonitor@hu.nl of telefonisch via 06 11 73 63 95.
 
 
Met vriendelijke groet,
 
Iris Melchers, student Master Kinderfysiotherapie
Dr. Manon Bloemen, kinderfysiotherapeut en senior onderzoeker Lectoraat Leefstijl en Gezondheid, Kenniscentrum Gezond en Duurzaam Leven, Hogeschool Utrecht
Karlijn Damen, MSc, kinderfysiotherapeut en junior onderzoeker Lectoraat Leefstijl en Gezondheid, Kenniscentrum Gezond en Duurzaam Leven, Hogeschool Utrecht

Trefwoorden: