Laatste nieuws

21 augustus 2020
Vertaling abstracts Pediatric Physical Therapie juli 2020

Leesvoer voor in de zomer(vakantie) met Hollands glorie!

Lees verder
20 augustus 2020
STEM JIJ VOOR DE TOEKOMST VAN DE FYSIOTHERAPIE?

Vorige week gaven we met alle andere beroepsinhoudelijke verenigingen (BI’s) een stemadvies voor de ledenraadpleging die wordt gehouden over de organisatie van een praktijkregister. Wij zijn voor samenwerking met Stichting Keurmerk Fysiotherapie (SKF). In deze nieuwsflits willen we graag toelichten waarom wij de samenwerking met SKF zo belangrijk vinden.

Lees verder
13 augustus 2020
Stem jij ook voor eenheid binnen de beroepsgroep?

Vorige week hebben jullie een nieuwsbrief ontvangen namens alle beroepsinhoudelijke verenigingen (BI’s) met de vraag om je mening te geven tijdens de Ledenraadpleging praktijkregister.

Lees verder
07 augustus 2020
IEDERE STEM TELT!

Als gezamenlijke Beroepsinhoudelijke verenigingen (BI’s) informeren wij jullie over de laatste stand van zaken rondom de motie die is ingediend tijdens de ALV van het KNGF op 17 juni jl.

Lees verder
21 juli 2020
Revalidatieaspecten van COVID-19 bij kinderen: kinderspel?

Impact van COVID-19 op kinderen

Lees verder
08 juni 2020
Hervatting van groepsbehandelingen

Nu opnieuw bevestigd is dat kinderen niet bijdragen aan de besmetting en het scholen weer is toegestaan om de gymles aan te bieden, is de NVFK van mening dat opstarten van groepsbehandeling bij kinderen hiermee geheel in lijn is. Het NVFK Bestuur.

Lees verder
08 juni 2020
SCOOPPP study

Een bericht vanuit de IOPTP

Lees verder
28 mei 2020
E-learning SMA type 1

Pleun Kokken heeft voor haar master thesis voor de opleiding Master Kinderfysiotherapie aan de Avans+ hogeschool in Breda in opdracht van het de SIG van het NVFK een e-learning gemaakt van de Richtlijn SMA type 1 en de brochure Kinderfysiotherapie en fysiotherapie bij SMA. Aan deze e-learning hebben specialisten van het SMA expertisecentrum van het Wilhelmina Kinderziekenhuis meegewerkt, zodoende dat er ook nieuwe informatie in staat met betrekking tot de behandeling met Spinraza.

Lees verder
18 mei 2020
Aankondiging abstracts PPT april 2020

Ondanks de bizarre periode waar we allemaal in leven is de Pediatric Physical Therapy in april uitgekomen.

Lees verder
16 mei 2020
Vragen(v)uur

Op 7 mei 2020 hebben we met een groep van ruim 90 kinderfysiotherapeuten een online meeting gehouden. Tijdens deze meeting beantwoordden we veel vragen van leden omtrent 'werken in tijden van Corona'.

Lees verder