duchenne-nederland.jpg
14 januari 2023

ALADIN symposium - Save the date!

14 Januari 2023 - Leids Universitair Medisch Centrum. Paramedische zorg en ondersteuning bij Duchenne Spierdystrofie - The State of the Art

Het Duchenne Centrum Nederland (DCN) organiseert in samenwerking met Duchenne Parent Project (DPP) op 14 januari 2023 een symposium over paramedische zorg voor Duchenne en Becker spierdystrofie. In dit symposium komen belangrijke aspecten, en de nieuwste inzichten rondom de zorg voor Duchenne en Becker aan bod.

Ben jij (kinder)fysiotherapeut, (kinder)ergotherapeut, logopedist, diƫtist of revalidatie arts en werkzaam met patiƫnten gediagnosticeerd met Duchenne of Becker, dan is dit middag vullend programma interessant voor jou. Ook voor andere zorgverleners en zorgprofessionals is dit symposium mogelijk interessant.

De kosten voor dit symposium bedragen 25 euro en het verkrijgen van accreditatiepunten behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk hier alvast het programma

Inschrijven kan vanaf nu! Klik hier om je in te schrijven voor DCN-ALADIN symposium