jorina-de-vrij-2023_website.jpg
21 september 2023

Jorina de Vrij-Dogterom

Algemeen bestuurslid, portefeuille Beroepsbelangen

In 2010 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Tijdens mijn laatste stage in Gent mocht ik stagelopen op de kinderafdeling. Ik vond kinderfysiotherapie altijd al interessant. Ik had al meerdere snuffelstages gelopen bij kinderfysiotherapeuten maar na Gent wist ik het zeker: ik word kinderfysiotherapeut.

In 2016 ben ik bij Avans + afgestudeerd als kinderfysiotherapeut (MSc).  Ik ben werkzaam in een gemengde eerstelijns praktijk in Rotterdam, samen met nog 4 kinderfysiotherapeuten, dit doe ik 4 dagen in de week.

Sinds 12 juni 2023 ben ik bestuurslid met de portefeuille beroepsbelangen. Ik vind het werken in de eerste lijn het mooiste wat er is. De diversiteit die je ziet is superleuk geen dag is hetzelfde. De samenwerkingen met andere disciplines en instanties vind ik belangrijk en waardevol. Altijd met elkaar zoeken naar wat het beste past bij het kind.

Door veranderingen in de zorg liggen daar onze kansen en uitdagingen. Samen met elkaar zorgen dat de kinderen de juiste zorg op de juiste plek krijgen. Daar is waar ik mij hard voor wil maken.

Zorgen dat er over 10 jaar nog steeds kinderfysiotherapeuten zijn die samen met elkaar de juiste zorg voor het kind kunnen waarborgen.