iof-meeting.jpg
06 februari 2024

Terugblik op bijeenkomst met commissies

Donderdag 25 januari jl. hadden we als bestuur weer een inspirerende avond met alle NVFK-commissies die betrokken zijn bij nascholing.

Na de eerste bijeenkomst in november vorig jaar, waar we afspraken maakten over samengaan en samenwerken tussen de commissies en met commissies en bestuur, stond nu de afstemming van de plannen voor het jaar 2024 op de agenda. We maakten belangrijke keuzes qua onderwerpen voor de korte en de langere termijn. En de commissies Webinar en Live gaan vanaf nu samen verder onder de naam Eventcommissie.

2024 wordt een bijzonder jaar, waarin we ons Ontwikkelplatform Kinderfysiotherapie gaan realiseren.

Het centrale thema, tevens het onderwerp van de eerste nascholingsmodule van het platform is ‘Het begeleiden van kinderen naar een passende sport’.

We kunnen tevens uitkijken naar een webinar, een podcast en een live event op vrijdag 4 oktober met aandacht voor dit thema. Dus zet die datum vast in je agenda. Zo kan het thema van veel kanten belicht worden en kunnen samenwerkingspartners hierin betrokken worden. Er kunnen natuurlijk ook nog andere onderwerpen dit jaar aan bod komen bij de webinars en de podcasts.

Volg onze nieuwbrieven hierover!