schrijven.jpg
22 mei 2024

Module 3: Complexe schrijfproblemen

Module 3: Complexe schrijfproblemen bij kinderen met ontwikkelingsstoornissen.

Kindertherapeuten kunnen na het volgen van Module 2 zich inschrijven voor deze module.  Na deze cursusdag heb je voldoende kennis en vaardigheden om ook kinderen met complexe schrijfproblemen optimaal te kunnen begeleiden.  

Onder complexe schrijfproblemen verstaan we kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals dyslexie, TOS, DCD, ADHD of ASS. Evidence-based informatie over de relatie tussen de stoornis en handschrift is de basis voor onderzoek en behandeling. Het accent zal liggen op de interventie en de belemmerende en bevorderende factoren. In de vorm van intervisie bespreken je eigen ingebrachte casu├»stiek en jouw leervragen. 

We werken in een groep van maximaal 9 deelnemers

Lees meer: https://www.schrijvennl.nl/links-/module-3-schrijfmoeilijkheden-plus/

 

Datum: woensdag 22 mei 2024   

Locatie: Van der Valk Lent/Nijmegen

Kosten: 350

De cursus is geaccrediteerd door KNGF en Keurmerk.

Module 3 is geschikt voor kinderfysiotherapeuten die ervaring hebben in het begeleiden van kinderen met schrijfmoeilijkheden en module 2 gevolgd hebben. Kijk voor meer informatie over deze module en het inschrijfformulier op onze website: https://www.schrijvennl.nl/links-/inschrijfformulier-voor-de-modules/

Heb je vragen? Mail gerust naar [email protected]