logo-schrijvennl-klein.jpg
01 oktober 2025

Cursusdag SASS-groepsinterventie: Samen Aan de Slag met Schrijven!

Veel kinderen in groep 3 en 4 hebben extra ondersteuning nodig in de vorm van aanvullende instructie en gerichte oefening.

Eéndaagse SASS-cursus - 1 oktober 2025

Daarom hebben wij een evidence-based groepsinterventie ontwikkeld voor kinderen uit groep 3 en 4.

Dit kortdurende ondersteuningsprogramma geeft kinderen kansen weer snel aan te haken bij het handschriftniveau van de groep. Binnen dit co-teaching programma werken kindertherapeut en leerkracht samen en versterken elkaar in de aanpak.

De SASS-groepsinterventie vindt plaats in de klas. In de SASS-groepsinterventie vormen het belang van leren schrijven én de manier hoe we kinderen kunnen motiveren vanuit de zelfdeterminatietheorie de basisaspecten samen met het toepassen van de principes van motorisch leren. Deze brede en stevig gefundeerde wetenschappelijk is de basis voor de SASS-groepsinterventie.

Datum: woensdag 1 oktober 2025    

Locatie: Van der Valk Lent/Nijmegen

Kosten: € 350 (inclusief SASS boek)

De cursus is geaccrediteerd door KNGF en Keurmerk.

De ééndaagse SASS cursus is geschikt voor kinderfysiotherapeuten. Kijk voor meer informatie over de ééndaagse SASS-groepsinterventie en het inschrijfformulier op onze website: https://www.schrijvennl.nl/sass/

Heb je vragen? Mail gerust naar [email protected]