jacqueline-lohle-2023_website.jpg
27 maart 2024

Jacqueline Lohle-Akkersdijk

penningmeester

Jacqueline Lohle-Akkersdijk stelt zich graag aan je voor:

Na bijna 40 jaar geleden te zijn afgestudeerd als fysiotherapeut trok het werken met kinderen mij in al snel en ben ik na ruim 11 jaar in het buitenland te hebben gewerkt in verschillende landen in Afrika en Azië begonnen met de master-opleiding kinderfysiotherapie in Breda bij Avans-plus.

Hier heb ik de werkervaring leren combineren met wetenschappelijke onderbouwing en kon ik ook verder met mijn uitgegroeide “hobby”: “Motorische vaardigheden van kinderen met klompvoeten”, een doelgroep, die in Afrika veel voorkomt, maar ook hier op mijn pad kwam.

Ik werk nu alweer ruim 20 jaar in een gemengde praktijk in Deventer met verschillende doelgroepen binnen de kinderfysiotherapie. Naast samenwerken met collega’s vind ik het belangrijk om met andere disciplines samen te werken, zodat onze input ook bijdraagt aan de ontwikkeling van andere domeinen, waardoor een kind de beste mogelijke kansen krijgt in het leven.

Na eerst deel te hebben genomen aan een aantal projectgroepen binnen de NVFK ben ik sinds juni 2023 bestuurslid geworden en hoop ik zo ook bij te kunnen dragen aan het verder ontwikkelen en uitvoeren van de visie van ons mooie vak.